fbpx

ANWB CKE actie

15% korting voor CKE-kaarthouders

Lichtgewicht draagbaar relaxstoeltje - My Happy Seat

My Happy Seat
speciaal voor
CKE-kaarthouders

De perfecte outdoor stoel, gemaakt in Nederland, met onafhankelijke ruggensteun. Ideaal voor op de camping, in het park, aan het meer of naar het strand.

Overal comfortabel zitten of liggen!
Ontvang nu 15% korting op je gehele bestelling.
Kortingscode : CKEZOMERACTIE

Alle HAPPY variaties

Sandy Brown

€ 84,95

Totally Black

€ 84,95

Grassy Green

€ 84,95

Mighty Blue

€ 84,95

Sexy Red

€ 84,95

* De prijs van €84,95 is de originele prijs zonder korting. De korting wordt verrekend tijdens het betaalproces uitsluitend met geldige kortingscode en geldig CKE-kaartnummer. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingen.

Wij vertellen je graag iets meer over HAPPY

Informatie

Deze comfortabele outdoorstoel is perfect voor op het strand, op de camping, in het park, aan de waterkant, op een festival of in de sportzaal. Door zijn onafhankelijke ruggensteun kun je op elk gewenste plek comfortabel zitten en/of liggen. Het is een lichtgewicht product en door de drie draagopties is de stoel makkelijk mee te nemen, zelfs op de fiets. Bekijk hier de instructievideo’s !Onze stoelen zijn een echt Nederlands product en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat de stoel jarenlang mee. Vanaf nu nooit meer ongemakkelijk zitten op de grond maar heerlijk relaxed achterover op een My Happy Seat!

Alle voordelen op een rij

  • Geschikt voor praktisch iedere ondergrond – ook koude – dankzij hoogwaardig polyether schuim met isolerende functie en een écht lekkere zit
  • Inclusief zwarte antislip onderzijde, waterdicht en gemakkelijk afwasbaar
  • Met water- en vuilafstotende hoes dankzij ‘Sunbrella Solution Dyed’ acryldoek
  • Geïntegreerde ruggensteun in 40 standen verstelbaar. Van rechtop zitten naar geheel vlak liggen en alles daar tussenin
  • Voor iedere zit- en liggelegenheid geschikt, ook voor mensen met rugklachten
  • Licht van gewicht mét serieus comfortabele zit
  • Drie draagopties: handvat aan de zijkant;  een band voor over de schouder en op de rug. Ook makkelijk voor op de fiets!

Specificaties

Gewicht : 3,2 kg
Afmetingen : 100x48x8 cm